Tv kampanje Crvenog krsta

Crveni krst Beograd

Tv kampanje


 29. oktobar 2020.


 

Ovaj klip pripada promotivnoj kampanji Crvenog krsta Srbije i Crvenog krsta Beograd namenjenoj promociji programa prve pomoći.

Svi klipovi snimljeni u kampanji “Ne prepisuj prvu pomoć” imaju za cilj podizanje svesti o važnosti prve pomoći, jer svako od nas može biti u prilici da mu je potrebna prva pomoć.

U isto vreme svako od nas može da nauči da pruži prvu pomoć. Nisu potrebni ni čarobni štapić, ni supermoći da biste postali nečiji heroj. Potrebni su samo znanje i odvažnost da ga primenite u trenutku kada je potrebno. Donesite odluku – naučite prvu pomoć. Kontaktirajte Vama najbližu organizaciju Crvenog krsta i raspitajte se o obuci.

 

Ovaj klip pripada kampanji Crvenog krsta Srbije i Crvenog krsta Beograd koja je namenjena promociji dobrovoljnog davanja krvi.

Ovaj spot već u svojoj prvoj replici ima za cilj da ukaže na važnost I jačinu ličnog doživljaja praznika i prazničnog raspoloženja koji nije prepreka za maksimalnu svest o ulozi pojedinca koji može i treba da da krv i za praznike. Spot “A sada ono najbitnije” ima za cilj podizanje svesti o važnosti dobrovoljnog davanja krvi.

Sa velikim zadovoljstvom Crveni krst Srbije i Crveni krst Beograd realizovali su snimanje za novu kampanju #crvenikrstcrvenitepih #redcrossredcarpet kojom je u toku 2020.godine promovisano dobrovoljno davalaštvo krvi u letnjim mesecima na teritoriji cele Srbije. Ove godine u produkciji Crvenog krsta Srbije i Crvenog krsta Beograd, a za potrebe svih organizacija Crvenog krsta, snimili smo kadrove koji kroz ovaj video spot donose mnogo pokretačke energije. Baš ova energija koju šaljemo video spotom, u toku leta postaće putokaz za nove davaoce krvi, a onim najodgovornijim građanima, a našim redovnim davaocima krvi, može probuditi još veću energiju podsećajući ih da su oni čuvari naših života. Naša poruka je da su dobrovoljni davaoci krvi potrebni i u momentima najveće lične sreće, a igrani deo ove video poruke materijalizuje ovu poruku jednim snažnim primerom koji je deo realnih životnih okolnosti i ljudskih sudbina.