Uz podršku Bekamenta zajedno bojimo svet lepšim bojama!

Foto: Crveni krst Beograd

Uz podršku Bekamenta zajedno bojimo svet lepšim bojama!


 02. jun 2023.


Da li znate da uskoro vraćamo dečiji osmeh u Bogovađu? Uz podršku kompanije Bekament u toku je reparacija svih zidova Odmarališta Crvenog krsta Beograd u Bogovađi, a objekat će na oporavak primiti decu posle dvanaest godina. Ovog leta zajedno bojimo svet nekim lepšim bojama!

Obnavljanje zidova i redovno krečenje su neophodni koraci u održavanju prostora i stvaranju prijatne i sveže atmosfere. Bez obzira da li se radi o domu, kancelariji ili javnom prostoru, vremenom zidovi mogu izgubiti svoj sjaj, postati izbledeli, prljavi ili oštećeni. Zbog toga je važno povremeno uraditi obnovu i osveženje zidova.

Jedna od ključnih prednosti redovnog krečenja je njegov uticaj na estetiku prostora. Sveže okrečeni zidovi čine prostor svetlijim, čistijim i prijatnijim za boravak. Boje mogu transformisati prostor i stvoriti osećaj svežine, revitalizacije i novog početka. Osim estetskog aspekta, redovno krečenje može poboljšati i higijenu prostora, uklanjajući nečistoće, prašinu i bakterije koje se mogu zadržati na zidovima.

Uzimajući u obzir humanitarnu komponentu, doniranje boja je još jedan vid pomoći i podrške zajednici. Kada kompanije poput Bekamenta doniraju boje, to pokazuje njihovu spremnost da se uključe u društveno odgovorne aktivnosti i pomognu onima kojima je to potrebno. Ova vrsta donacija odražava humanost i brigu za druge, pružajući podršku našoj organizaciji u realizaciji programa oporavka dece iz socijalno ugroženih porodica. Ovakve donacije pre svega velika su stvar kao poruka da je potrebno uključiti privredu u projekte koji rade na dobrobiti zajednice.

Kada kompanija kao što je Bekament donira boje i materijal za reparaciju zidova Crvenom krstu, to takođe šalje snažnu poruku o saradnji između privatnog i humanitarnog sektora. Ovaj vid partnerstva pokazuje da su različiti segmenti društva spremni da zajedno rade na unapređenju kvaliteta života i podršci onima kojima je to najpotrebnije.