Koton Textile Limited uručio donaciju Crvenom krstu Beograd


 07. decembar 2023.


Kompanija Koton Textile Limited d.o.o. donirala je Crvenom krstu Beograd 21 paket garderobe. Ova kompanija predstavlja primer dobre prakse kada se privreda na pravi način poveže sa organizacijom Crvenog krsta i deluje u momentima kada realizujemo velike projekte kao što je pružanje pomoći beskućnicima.

U skladu sa željom donatora već u prvim danima rada Centra na Autokomandi naši volonteri bili su u prilici da korisnicima centra ponude veliki broj komada garderobe kako bi se u Centru nivo higijene i udobnosti održao na visokom nivou.

Deo ove donacije u skladu sa potrebama deponovan je i opredeljen za dalju distribuciju kako bi se do kraja zime sa što manjim brojem apela obraćali građanima i pozivali ih da nastave sa doniranjem polovne garderobe.

Odnos donacija koje fizička lica upućuju ka organizacijama predstavlja najveću snagu i podršku koju crpi Crveni krst u cilju realizacija humanitarnih programa, ali se uvek radujemo snažnoj podršci koju upućuju odgovorne kompanije jer je tip donacije gotovo uvek najtačnije orjentisan trenutku i potrebama korisnika.