Grafika

Foto: Pixabay

Unapređenje sistema klimatizacije u prostorijama Crvenog krsta Beograd


 24. oktobar 2022.


Na inicijativu Crvenog krsta Beograd, a u skladu sa obezbeđivanjem optimalnih uslova za rad zaposlenih u Crvenom krstu Beograd i korisnika programa Crvenog krsta u Beogradu, regionalna delegacija Međunarodnog komiteta Crvenog krsta u Beogradu izrazila je spremnost da opredeli neophodna sredstva za popravku i unapređenje sistema klimatizacije u poslovnim prostorijama Crvenog krsta Beograd. Ovakvom nabavkom delova, ugradnjom i čišćenjem ventilacionog sistema isti će biti u potpunosti stavljen u funkciju.

Sredstva za nabavku će se nakon realizacije nabavke, ugradnje i čišćenja, a po prijemu fakture nakon uspešno izvršene usluge refundirati od strane Međunarodnog komiteta Crvenog krsta.

U skladu sa gore navedenim Crveni krst Beograd doneo je odluka o nabavci i ugradnji delova za popravku i unapređenje sistema klimatizacije kao i čišćenje ventilacionog sistema za izmenu vazduha u prostoru.

Za potrebe popravke i unapređenja klimatizacije i čišćenja ventilacionog sistema centralne klime u poslovnim prostorijama Crvenog krsta Beograd, odobrava se nabavka delova i ugradnja istih sa uslugom čišćenja ventilacionog sistema, do maksimalnog iznosa od 1.200.000,00 dinara.

Nabavka i ugradnja , kao i usluga čišćenja ventilacionog sistema u poslovnim prostorijama Crvenog krsta Beograd realizovaće se sredstvima iz donacije Međunarodnog komiteta Crvenog krsta – regionalne delegacije u Beogradu.

Pomenutu nabavku Crveni krst Beograd izvršiće na osnovu najpovoljnije ponude, a kriterijum za izbor ponude su najniža cena, ispunjenost svih kriterijuma iz specifikacije nabavke, rok isporuke kao i garantni rok na izvedene radove.

Za više informacija o ovoj temi možete se informisati putem mejla beograd@redcross.org.rs