Univerzitet Metropolitan


 01. jun 2021.


Poštovani ljubitelji umetnosti, a pre svega humanosti,

Digitalno doba sa jedne strane, a sa druge strane kreativnost i energija, utkani su u jedinstven humanitarni web shop koji postaje alternativna snaga u finansiranju humanitarnih intervencija.

Predstavljamo Vam Artists Anonymous (AA) ONLINE SHOP sa proizvodima autentičnog dizajna, za svakoga, za sve – jer lepota, dobrota i umetnost jedino mogu spasiti svet.

Na inicijativu Univerzitet Metropolitan i mladih stvaralaca okupljenih oko ideje Artists Anonymous, Crveni krst Beograd postao je korisnik sredstava koja će se prikupljati prodajom artikala mladih grafičkih dizajnera. Sredstva prikupljena prodajom artikala biće usmerena na programe osnaživanja socijalnougrožene dece. https://aaum.rs/online-shop/

Artists Anonymous je kreativni kanal i neprofitabilna organizacija nastala 2017. godine od kada se posvećeno bavi socijalno angažovanim dizajnom, pod pokroviteljstvom Univerziteta Metropolitan. Sam koncept AA ONLINE SHOP-a je kreirala Madlena Dašić, profesorka Fakulteta digitalnih umetnosti Univerziteta Metropolitan, sa ciljem da mladi vizuelni komunikatori šalju značajne poruke za opšte dobro.

 

Umetnici iz Artists Anonymous-a ne samo da studiraju na Univerzitetu Metropolitan, već vredno rade i na socijalno angažovanim projektima. Kreirali su najnoviju kolekciju raznovrsnih proizvoda pod poznatim sloganom – „MI kreiramo, VI kupujete, ZAJEDNO doniramo”.

AA ONLINE SHOP je u saradnji sa Crvenim krstom Beograd, sva sredstva namenio za realizaciju programskih aktivnosti iz oblasti socijalne zaštite i brige, za socijalno ugroženu decu tj. za njihovo osnaživanje.

Umetnička dela različitih autora su implementirana na različitim prozivodima. Reč je o mladim ljudima, najsvežijim umovima kreativnog sveta, koji su odlučili da doniraju svoj rad, talenat, umeće i dizajn, i na taj način budu deo humanitarnih akcija Artists Anonymous-a. Proizvodi su osmišljeni za višenamensku upotrebu kako bi Vama svaki dan bio malo maštovitiji i autentičniji.

U izazovnoj godini koja je iza nas, pokretanjem inovativnog ARTISTS ANONYMOUS ONLINE SHOP-a, dajemo Vam mogućnost da svoju humanost izrazite na jedan novi i drugačiji način. Pogledajte naš zanimljiv asortiman proizvoda i pokloni koje darujete dragi osobama će biti jedinstveni, kreativni i razlikovaće se od svih dosadašnjih – i sve to uz potpuno bezbednu online kupovinu i dostavu na Vašu adresu.

Odaberite nešto kreativno iz naše šarolike ponude, napravite svoju porudžbinu shodno ličnim afinitetima i učinite humano delo – jer sav prihod od prodatih AA proizvoda ide u humanitarne svrhe za pomoć socijalno ugroženoj deci.