Sala Crvenog krsta Beograd

Crveni krst Beograd

Konferencijska sala za izdavanje


 30. januar 2023.


Ako je vašem biznisu povremeno potreban konferencijski prostor kapaciteta do 50 mesta onda je konferencijski Press centar Crvenog krsta Beograd pravo mesto za vas.

 

Ovaj moderno opremljen konferencijski prostor i sala za sastanke, iznajmljivanje svojih kapaciteta realizuje  kao prostor koji se može iznajmiti na sat. Konferencijski prostor nalazi se u centru Beograda u starom delu grada, pa sama lokacija koju obezbeđuje Dorćol postaje atraktivna lokacija na kojoj je reprezentativno ugostiti svoje poslovne partnere. Press centar Crvenog krsta Beograd i konferencijska sala za izdavanje nalazi se u zdanju koje svojim posetiocima daje ono najbolje, a to je spoj tradicije i savremeno opremljenog bloka koji čini  prostor za sastanke i konferencije koji je namenjen za pružanje komercijalnih usluga kroz rental sala za sastanke.

 

Rentiranje konferencijskih sala u Beogradu, u većini slučajeva svodi se na male prostore, a konferencijski Press centar Crvenog krsta Beograd izdaje se kao multifunkcionalni prostor koji zbog same postavke stolova može poslužiti kao sala za različite poslovne i edukativne događaje. Naša postavka stolova pruža mogućnost da se bez problema postave i održe, kako mali tako i veliki sastanci, jer se korišćenjem  centralnog konferencijskog stola mogu održati sastanci na kome bi prisustvovalo od 14 do 20 ljudi, a isto tako uključivanjem i bočnih stolova ovaj prostor postaje idealan za velike i VIP skupove, jer se sala može koristiti kao sala za konferencijske i edukativne događaje kapaciteta do 50 mesta.

 

Tehnički kapaciteti sale:

 

Sala za sastanke prostire se na 85 kvadratnih metara i poseduje Epson HD projektor koji je postavljen na plafonu konferencijske sale. Konferencijska sala za sastanke poseduje i platno kvadrature 8 metara kvadratnih koje ovaj prostor za izdavanje čini još funkcionalnijim za potrebe prezentacije, video promocije ili bilo koji vid manifestacije koji podrazumeva prezentaciju video materijala ili prezentacija na platnu impozantne veličine.

 

Iznajmljivanje sale za sastanke podrazumeva upotrebu magične bele table na stalku, kao i upotrebu flip čart table sa belim papirima.

 

U sklopu sale integrisan je brz internet sa mogućnošću bežične konekcije velikog broja korisnika, a putem modernog Samsungovog LCD ekrana, koji je postavljen na pokretnu policu, moguće je prikazati sadržaj, a isto tako ovaj uređaj moguće je na zahtev koristiti za emitovanje Tv kanala i programa koji se nalaze u spektru SBB usluga.

 

Sala poseduje integrisan sistem zvučnika, pa ako vam je bitno iznajmljivanje sale sa kvalitetnim ozvučenjem u vašoj multimedijalnoj postavci, odnosno ako vam je bitno da gledate HD filmove sa 5.1 efektima onda naša sala uz pomoć Logitech Z-906 5.1 sistem vam pruža kristalan kvalitet zvuka u svim pomenutim situacijama. Poseduje THX sertifikaciju zvuka, pružajući visok nivo detalja zvuka, poseduje digitalne i analogne ulaze i veoma elegenantan dizajn čime ova sala postaje najbolji prostor za iznajmljivanje u vidu sale za sastanke na teritoriji Starog Grada u centru Beograda.

 Za sve dodatne informacije o slobodnim terminima i ceni zakupa ovog prostora možete nam pisati na mejl zdravko.nerac@redcross.org.rs ili nas možete kontaktirati putem telefona  0641831-001