Predstavljamo Igricu Crvenog krsta Beograd


 07. april 2022.


Klikom na LINK možete igrati igricu Crvenog krsta

 

Za najmlađe, buduće volontere Crvenog krsta, pripremili smo najuzbudljiviji način koji kroz igru vodi do znanja o Crvenom krstu.

Koncept igrice je zamišljen kao prva bezbedna zona koja roditeljima pruža spokoj, ostavljajući naše najmlađe u igračkoj zoni koja im pored zabave nudi i osnovne informacije o Crvenom krstu. 

Na ovaj način pored uvođenja  osnovnih informacija o tome kako i na koji način mogu prepoznati članove Crvenog krsta, najmlađima nudimo spektar informacija o našim obeležjima na terenu, položaju i ulozi u društvu.

Ovaj zabavni park za najmlađe kroz igru memorije, lavirint, modnu slagalicu, a onda i kroz kviz vodi naše male sugrađane kroz spektar najkorisnijih informacija na osnovu kojih se može ispravno vrednovati  uloga volonterizma, a samim tim prepoznati lična posvećenost i želja da drugome budete oslonac u nevolji.

Volonteri i profesionalci Crvenog krsta sa velikim očekivanjem donose ovaj novi sadržaj na društvene mreže i interent, verujući u podmladak Crvenog krsta koji će u najranijem dobu kroz ovakav sadržaj formirati svoje prve humanitarne stavove.