Foto: Crveni krst Beograd

Najhumaniji Beograđani na krovu Palate Beograd


 04. maj 2021.


Beograđani vole svoj grad i nikada neće propustiti priliku da uživaju u njemu, a isto tako oni su uvek velika podrška i snaga za akcije koje organizuje Crveni krst Beograd, bilo da ih organizujemo samostalno ili u društvu odgovornih kompanija kao što je to ovog puta bila Marera properties koja je 4. i 5. maja organizovala razgledanje Beograda sa vidikovca Palate Beograd.

Bitno je istaći da je već prvog dana prodaje ulaznica gotovo 80% planiranih ulaznica prodato, a u prilog tome govori i konstantna zainteresovanost prolaznika koji su pokušavali da do svoje karte dođu na samoj biletarnici Palat Beograd.

Ono što nas je činilo srečnima je činjenica da su Beograđani nakon kupovine ulaznica i informacije da kompletan prihod od prodaje ulaznica namenjen za programe Crvenog krsta našim volonterima prenosili utiske, koliko su bili srećni kada su shvatili koliko je ovo divan gest novih vlasnika zgrade.

Ako bi  morali da opišemo sve te humane ljude koje smo imali priliku da upoznamo moglo bi se reći da ih karakterišu dve stvari: Svaki Beograđanin u sebi nosi humanost i empatiju, a slika sa Palate Beograd je tu da se svima punog srca lako kaže koji grad vole najviše, a pre svega da se lakše objasni odakle su.

Humanitarne akcije uvek su sjajna prilika da pokažemo koliko smo spremni da pomognemo, baš kao što su slike tu da nas podsete na to koga volimo i čemu pripadamo.

Palata Beograd je ovom divnom akcijom  koju je organizovala Marera properties primila najlepše vibracije svojih Beograđana, a mi se nadamo da će nakon obnove  u budućnosti biti poslovno sedište uspešnih i plemenitih ljudi velikog srca.

Za veći broj slika sa ove manifestacije posetite našu foto galeriju ili kliknite na foto link i pristupite fotografijama sa ovog događaja.

Foto link